Bedste aktie apps i 2024 – det ultimative værktøj til aktier

  • juli 19, 2024
  • 25 min. læsetid
  • Read Icon læst 2654 gange
Forfatter  Marc Otto Ørum
Tjekket af  Paw Vej

Top 5 anbefalinger af aktie apps

Det vigtigste når du skal investere er, at du finder en investeringsapp der passer til dine behov og matcher din investeringsstrategi. Her får du 5 bud på forskellige aktie apps der alle passer til forskellige behov.

  1. Freedom24 – Bedste internationale aktie app – Anbefalet af Financer i 2024
  2. eToro – Mest brugervenlige og intuitiv aktie app
  3. DEGIRO – En aktie app for alle typer investorer
  4. SaxoInvestor – Bedste danske investeringsapp til aktiehandel
  5. Nordnet – Bedst til avanceret handel

 

Sammenlign alle aktieplatforme

Investering på aktiemarkedet er vokset i popularitet de seneste år.

Her kan vi især takke udviklingen indenfor teknologi, der har gjort dette mere simpelt og tilgængelig med diverse aktie apps.

Den bekvemmelighed, som en aktie app tilbyder, er ofte så ligetil, at selv personer uden forudgående erfaring helt uden problemer kan holde styr på deres investeringer, uanset hvor i verden man er.

I denne artikel får du en komplet liste over de bedste investeringsapps i 2024.

Valgt 1.150 gange
  • Direkte adgang til et omfattende udvalg af aktier og andre finansielle instrumenter
  • Mulighed for at opnå passive indtægter på uinvesterede midler med en D-konto
  • Freedom24 giver dig gratis investeringsideer og analyser
  • Brugervenlig platform og gratis oprettelse
Køb kryptovalutaNej
DemokontoJa
Under opsynJa
MobilappJa
Kurtage aktier0,025% + 0,012 EUR + 1,2 EUR per ordre (min. 2 EUR)
Copy TradingNej
Vekselgebyr0,25%
TabsrateIkke synlig

Hvad bør den bedste aktie app indeholde?

Den bedste investeringsapp eller aktie app bør indeholde flere funktioner, men vigtigst er det, at det skal være nemt for investorer at styre deres investeringer.

Hos Financer har vi samlet en liste over de funktioner, som vi mener den bedste aktie app bør indeholde:

  • Brugervenligt udseende: Appen skal have en enkel og intuitiv brugerflade, der gør det nemt for alle at navigere rundt på platformen.

  • Aktie nyheder app: Den bedste aktie app skal give brugerne markedsdata og nyheder i realtid. Investorer skal hele tiden have mulighed for at tilgå de nyeste aktienyheder og markedsdata, så det bliver muligt at træffe informerede investeringsbeslutninger.

  • Lave gebyrer: En aktie app skal tilbyde lave gebyrer ved handel med aktier, ETF’er og optioner. Det skal være muligt for alle uanset baggrund at investere i aktiemarkedet. Fokus bør også være, at alle ens investeringer ikke går til omkostninger og gebyrer.

  • Brøkaktier: Den bedste aktie app skal give brugerne mulighed for at købe brøkaktier. Brøkaktier gør det muligt for personer, der ikke har råd til at købe fulde aktier at investere i aktiemarkedet. Dette er noget vi ser, at flere og flere handelsplatforme tilbyder deres kunder.

  • Uddannelsesressourcer: Appen skal tilbyde uddannelsesressourcer, herunder videoer, artikler mm., der gør det muligt at lære mere om investering i aktiemarkedet.

De 11 bedste investeringsapps i 2024

Med en investeringsapp har det aldrig været nemmer at investere.

I dag kan du investere i aktier, aktier via CDF’er, ETF’er, obligationer, kryptovaluta (for eToro gælder det, at der kun kan købes kryptovaluta som CFD’er) mm. direkte fra din smartphone eller tablet.

I dette afsnit kigger vi nærmere på de 11 bedste investeringsapps i 2024 baseret på deres funktioner, brugervenlighed, bedømmelser og vores anmeldelser.

SelskabFreedom24eToroNordnetSaxoInvestorPlus500Nord.InvestmentsDEGIROBitinvestor
OprettelseGratisGratisGratisGratisGratisGratisGratisGratis
Antal download+100.000+10.000.000+500.000+100.000+10.000.000+5000+1.000.000+100.000
Bedømmelse fra brugere3,9/54,2/54,4/54,3/54,2/5Ingen bedømmelser4,4/54,4/5
iOSJaJaJaJaJaNejJaJa
AndroidJaJaJaJaJaJaJaNej
SprogEngelsk + 15 flereDansk + 15 flereEngelsk + 5 flereDansk + 22 flereDansk + 15 flereDanskDansk + 16 flereDansk + 2 flere
FordeleIngen gebyrer de første 30 dage, Stort udvalg, Bedste opsparingsmulighed på en handelsplatform+2900 forskellige handelsmuligheder, Mulighed for demokonto, Mulighed for Copy TradingLav kurtage, Dansk platform, Adgang til sharevilleMulighed for aktiesparekonto, Indberetter automatisk til skat, Dansk reguleret bankStor sikkerhed, Lave gybyrer, Velegnet til daytradingGratis investeringsplan, Lave omkostninger, Dansk kundesupportBrugervenlig app, Dansk kundesupport, Stort udvalgDansk kundesupport, Lave omkostninger, Lav indskud muligt
Ulemper7 EUR i gebyr ved udtrækning, Høje omkostninger på valuta og råvarer, Ikke automatisk indberetning, Gebyr på 5 USD ved udbetalingDyrt at handle i udlandetPlatformen er ikke særlig avanceret, Ingen mulighed for automatisk investering, Høje vekselgebyrerBegrænset produktvalg, Ingen social handel, Gebyr ved inaktivitetMinimumskrav til investering på 30.000 DKK, Investering kun muligt i passiv forvaltet ETF’er, Ingen fysiske lokalerIndberetter ikke automatisk til SKAT, Ikke alle kurser i realtid, Få analysemulighederRådgivning kan kun benyttes af June kunder, Kun 4 risikoprofiler
Risiko Investering indebærer risiko for tab.51% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er hos denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at løbe den høje risiko for at miste dine penge.Investering indebærer risiko for tab.Investering indebærer risiko for tab.82% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.Investering indebærer risiko for tab.Investering indebærer risiko for tab.Investering indebærer risiko for tab.
BemærkPlus500’s primære handelsprodukt er differencekontrakter (“CFD’er”).
AnmeldelseFreedom24 anmeldelseeToro anmeldelseNordnet anmeldelseSaxoInvestor anmeldelsePlus500 anmeldelseNord Investments anmeldelseDEGIRO anmeldelse

Hvilken er den bedste danske aktie app i 2024?

I Danmark er der flere forskellige apps, som alle tilbyder en unik oplevelse, brugbar viden og gode handelsmuligheder.

Herunder har vi anmeldt 4 af de mest brugte apps i 2024, herunder Freedom24 aktie app, Nordnet aktie app, SaxoInvestor aktie app samt eToro aktie app.

Freedom24 aktie app

Freedom24 er det europæiske mærke af NASDAQ-noteret Freedom Holding Corp., der blev grundlagt i 2008

På deres handelsplatform har du direkte adgang til mere end 1 million aktier, ETF’er og obligationer fra 15 af de største handelsmarkeder i verden.

Freedom24 har gjort aktieinvesteringer tilgængelig og nemt for alle, og har pakket det hele ind i et flot design, og en meget brugervenlig app.

  • Opret en opsparingskonto (D-konto), og få imponereende 5,35% i rente på USD og 3,89% på EUR
  • Ugentlige investeringsideer fra Bloomberg-belønnede Freedom24-analytikere der har leveret et gennemsnitligt afkast på 21%
  • Investeringsakademi med gratis kurser for alle uanset erfaring

Freedom24 aktie app – produkttyper og gebyrer

InformationBeskrivelse
OprettelseGratis
Kurtage (aktier)0 kr. de første 30 dage (Efterfølgende fra 0,02% pr. ordre (min 2 EUR.))
Ind- og udbetalingsgebyrerGratis ved indbetaling / 7 EUR ved udbetaling
ProdukttyperAktier, ETF’er, obligationer, indeks
Udvalg15 børser, +1.000.000 handelsprodukter
Indberetning til SKATNej
KundesupportDansk/engelsk

    Ulemper ved Freedom24 aktie app

  • 7 EUR i gebyr for at trække penge ud

  • Relativt højt vekselgebyr

  • Din 30 dages introperiode begynder når du har oprettet din konto

SaxoInvestor aktie app

SaxoInvestor er en handelsplatform, som danske Saxo Bank står bag.

En konto hos SaxoInvestor giver investorer mulighed for at investere i en række aktier, obligationer og andre investeringsprodukter.

Ligeledes er den enkel at bruge for alle takket være deres brugervenlige app.

Appen udmærker sig ved at have en lav kurtage, meget stort udvalg og høj brugervenlighed.

SaxoInvestor er målrettet mod den traditionelle investor, som ønsker at handle aktier, ETF’er og obligationer på en nem og overskuelig måde.

De har fjernet alle de komplekse ting i appen for at gøre det nemt og enkelt at investere, og har du først valgt at bruge SaxoInvestor app, så vil du højst sandsynlig ikke blive skuffet.

I SaxoInvestor appen finder man også ”Product Finder”. Dette analyseværktøj kan bruges til at screene markederne baseret på ting som analytikervurderinger, markedsværdi eller daglige afkast.

SaxoInvestor aktie app – produkttyper og gebyrer

InformationBeskrivelse
OprettelseGratis
Kurtage (aktier)0,08% (minimum 10 DKK)
Ind- og udbetalingsgebyrer0 kr.
ProdukttyperAktier, ETF’er, obligationer, investeringsforeninger
Udvalg50 børser, +23.500 aktier
Indberetning til SKATAutomatisk
KundesupportDansk

    Ulemper ved SaxoInvestor app

  • Ingen mulighed for automatisk investering

  • Ingen mulighed for pension og børneopsparing

Nordnet aktie app

Nordnet er en ledende nordisk digital platform for opsparing og investeringer med over 1.000.000 millioner kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Nordnet ønsker gennem enkelthed og gennemsigtighed, at udfordre den traditionelle struktur og give private investorer adgang til de samme oplysninger, værktøjer og tjenester som professionelle investorer.

Med Nordnet aktie app kan du blive kunde på kun 3 minutter. Det er enkelt at komme i gang, og du kan oprette et depot direkte i appen med MitID.

Du har mulighed for at få lavet en gratis investeringsplan, som er tilpasset personligt til dig. Nordnet aktie app, giver dig mulighed for at købe og sælge aktier, når det passer dig.

Nordnet aktie app giver dig også mulighed for at bruge shareville. Nordens største netværk indenfor opsparing og investeringer.

Du kan blive inspireret igennem tips og dybdegående artikler, der hjælper dig med at kunne træffe de rigtige beslutninger.

Få push-beskeder med kursalarm i realtid. Når dine overvågende aktier eller værdipapirer har nået det niveau, du har angivet, får du besked direkte på mobilen.

Nordnet aktie app – produkttyper og gebyrer

InformationBeskrivelse
OprettelseGratis
Kurtage (aktier)0,10% (minimum 29 DKK)
Valutaspredning0,50%
ProdukttyperAktier, Indeks, ETF’er, Optioner, Obligationer
Udvalg+13.000 aktier
Indberetning til SKATAutomatisk
KundesupportDansk

    Ulemper ved Nordnet aktie app

  • Høj kurtage i forhold til nogle konkurrenter

  • Dyrt at handle i udlandet

eToro aktie app

Med en aktie app fra eToro får du som investor mulighed for at investere i et bredt udvalg af aktiver. Alt sammen i et fællesskab der i dag består af +30 millioner investorer.

Med eToro aktie app kan du handle og investere i verdens mest populære markeder, samt i de mest eftertragtede aktiver.

eToro giver dig adgang til alle de spændende investeringsmuligheder på tværs af kloden, og appen har alle de værktøjer, som du har brug for, for at investere.

Det er gratis at åbne en konto, og dette kan gøres direkte fra appen. Når du har oprettet en konto, så kan du investere i aktier med 0% kurtage.

Med eToro aktie app får du en gennemtestet app, som er downloadet af +10.000.000 brugere fra hele verden.

Du bliver en del af et kæmpe fællesskab, får mulighed for en demokonto, kommer på forkant med de mest effektive handelsværktøjer og kan nyde godt af et selskab, der er reguleret.

Ligeledes er der heller ikke er gået på kompromis med sikkerheden.

eToro aktie app – produkttyper og gebyrer

InformationBeskrivelse
OprettelseGratis
Kurtage (aktier)0 kr. (Din kapital er i fare. Andre gebyrer gælder. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees.)
Vekselgebyr (DKK)0,5-1,5%
ProdukttyperAktier, Indeks, ETF’er, Valutaer, Kryptovaluta (for eToro gælder det, at der kun kan købes kryptovaluta som CFD’er)
Udvalg+2900 handelsmuligheder
Indberetning til SKATNej
KundesupportDansk
Tabsrate51%

    Ulemper ved eToro aktie app

  • Appen findes kun på engelsk

  • Høje omkostninger på valuta og råvarer

  • Valutatillæg på næsten alle handler, da eToro benytter handel i USD

  • Indberetter ikke automatisk til skat

  • Gebyr på 5 USD for at trække penge ud af platformen

Opret konto hos eToro 51% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er hos denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at løbe den høje risiko for at miste dine penge.

Vælg den bedste aktie app i 2024

Hos Financer har vi gjort det nemt for dig at vælge den bedste aktie app i 2024

Det vigtigste når du skal vælge den rette handelsplatform er, at du vælger den hvor du får flest fordele som investor.

30 dage uden gebyrer samt markeds bedste rente på uinvesteret midler

De første 30 dage hos Freedom24 kan du frit handle, købe og sælge uden gebyr.

Dette er en unik mulighed for alle som gerne vil igang med investering, men kan også bruges af dem med stor erfaring der ønsker at prøve en ny handelsplatform.

Du skal være opmærksom på, at dine gratis 30 dage starter når din oprettelse er godkendt.   

Samtidig får du imponerende 5,34% i rente på USD og 3,89% på EUR med D-account fra Freedom24. 

Noget som bør indgå i din vurdering når du skal finde den bedste aktie app i 2024.

Valgt 7.996 gange
  • 30 millioner brugere, og er den største sociale handelsplatform i verden
  • Du kan investere på +5.000 finansielle instrumenter
  • eToro Group samarbejder med verdenskendte bankpartnere, som J.P Morgan, Deutche Bank, UBP mf.
  • Kopiér de bedste investorer med eToros innovative CopyTrader
Køb kryptovaluta som CFD’erJa
DemokontoJa
Under opsynJa
MobilappJa
Udvalg+5000
Copy TradingJa
Vekselgebyr0,5% – 1,5%
Tabsrate51%
51% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er hos denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at løbe den høje risiko for at miste dine penge.
Valgt 1.150 gange
  • Direkte adgang til et omfattende udvalg af aktier og andre finansielle instrumenter
  • Mulighed for at opnå passive indtægter på uinvesterede midler med en D-konto
  • Freedom24 giver dig gratis investeringsideer og analyser
  • Brugervenlig platform og gratis oprettelse
Køb kryptovalutaNej
DemokontoJa
Under opsynJa
MobilappJa
Kurtage aktier0,02% (min. 2 EUR)
Copy TradingNej
Vekselgebyr0,25%
TabsrateIkke synlig
Valgt 7.308 gange
  • Opret konto gratis, intet minimumsindskud
  • 0,08% i kurtage, mindst 10 kr.
  • Stort udvalg af danske aktier
  • Bruger- og begyndervenlig platform
Køb kryptovalutaJa – Krypto ETF’er
DemokontoJa
Under opsynJa
MobilappJa
Kurtage aktier0,8% (min. 1 USD)
Copy TradingNej
Vekselgebyr0,25%
TabsrateIkke synlig
Valgt 5.449 gange
  • Opret konto gratis, intet minimumsindskud
  • 0,10% i kurtage, mindst 29 kr.
  • Relativt stort udvalg af danske aktier
  • Mest populære platform i Danmark og resten af Norden
Køb kryptovalutaJa – Via certifikater
DemokontoNej
Under opsynJa
MobilappJa
Kurtage aktier0,10% (min 29 kr.)
Copy TradingNej
Vekselgebyr0,15%
TabsrateIkke synlig
Valgt 1.033 gange
  • Lave gebyrer: DEGIRO tilbyder nogle af markedets laveste gebyrer for handel med aktier, obligationer, ETF’er, optioner og futures.
  • Adgang til globale markeder: Med DEGIRO kan investorer handle på mere end 50 børser verden over, herunder i Europa.
  • Brugervenlig platform: DEGIRO’s handelsplatform er designet til at være intuitiv og brugervenlig
  • hos DEGIRO får du dansk kundesupport
Køb kryptovalutaNej
DemokontoNej
Under opsynJa
MobilappJa
Kurtage aktier10 kr. + 10kr. i håndtering
Copy TradingNej
Vekselgebyr0,25%
TabsrateIkke synlig
Investering indebærer risiko for tab.
Valgt 275 gange
  • Gratis oprettelse
  • Produkttyper: Aktier, indeks, råvarer, forex, ETF og optioner via CFD’er på mere end 2000 instrumenter
  • Udvalg: +2800 produkter
  • Kundeservice tilgængelig døgnet rundt
Køb kryptovalutaJa – Kryptovaluta som CFD
DemokontoJa
Under opsynJa
MobilappJa
Kurtage aktierIndregnet i handelsprisen
Copy TradingNej
Vekselgebyr0,7%
Tabsrate82% af detailinvestorkonti taber penge, når der handles CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage en høj risiko for at tabe dine penge.

Kan alle bruge en aktie app?

Ja, alle kan bruge en aktieapp. Langt de fleste og bedste aktie apps er designet til at være brugervenlige og tilgængelige for personer, der ikke har nogen tidligere erfaring med at investere i aktiemarkedet.

Det er dog vigtigt at huske på, at investering i aktiemarkedet medfører høj risiko, og der findes mange former for investeringer.

Hos Financer anbefaler vi, at personer altid bør foretage grundig analyse og eventuelt søge professionel rådgivning, før de investerer i aktiemarkedet.

Samlet set er brugen af en aktie app en glimrende og enkelt måde at investere i aktiemarkedet på.

Den bedste aktie app tilbyder bekvemmelighed og enkelthed.

Dertil har du dine investeringer og nyheder lige ved hånden uanset hvor du er, hvilket gør at du som investor kan træffe informerede investeringsbeslutninger hele døgnet.

Valgt 1.150 gange
  • Direkte adgang til et omfattende udvalg af aktier og andre finansielle instrumenter
  • Mulighed for at opnå passive indtægter på uinvesterede midler med en D-konto
  • Freedom24 giver dig gratis investeringsideer og analyser
  • Brugervenlig platform og gratis oprettelse
Køb kryptovalutaNej
DemokontoJa
Under opsynJa
MobilappJa
Kurtage aktier0,025% + 0,012 EUR + 1,2 EUR per ordre (min. 2 EUR)
Copy TradingNej
Vekselgebyr0,25%
TabsrateIkke synlig

Fordele og ulemper ved at bruge en aktie app

    Ulemper ved en aktie app

  • Manglende kundesupport

  • Høj risiko

  • Afhængig af teknologi

  • For meget information

  • Afhængighed

  • Sikkerhed

  • Risiko for tab

Valgt 1.150 gange
  • Direkte adgang til et omfattende udvalg af aktier og andre finansielle instrumenter
  • Mulighed for at opnå passive indtægter på uinvesterede midler med en D-konto
  • Freedom24 giver dig gratis investeringsideer og analyser
  • Brugervenlig platform og gratis oprettelse
Køb kryptovalutaNej
DemokontoJa
Under opsynJa
MobilappJa
Kurtage aktier0,025% + 0,012 EUR + 1,2 EUR per ordre (min. 2 EUR)
Copy TradingNej
Vekselgebyr0,25%
TabsrateIkke synlig

Aktie nyheder app – få nyheder direkte på telefonen mens du investerer

En aktie app kan også være en strålende ide til dig, der ønsker at være på forkant med nyheder og trends indenfor aktiemarkedet.

Mange aktie apps giver brugerne adgang til markedsnyheder og analyser, så det bliver mere simpelt at holde sig ajour med den seneste udvikling på aktiemarkedet.

Aktie nyheder fra din app er ofte udarbejdet af finansielle eksperter og analytikere, hvilket giver brugerne værdifuld indsigt.

I dagens hurtig udviklende verden er det afgørende at holde sig ajour med de seneste nyheder og markedstendenser for at optimere og finde investeringer, der kan give et positivt afkast.

Den bedste aktie app, tilbyder altid sine brugere nyheder, markedsdata i realtid og breaking news push beskeder for at hjælpe dem med at træffe informerede investeringsbeslutninger.

Gennemgå de forskellige muligheder, og vælg den aktie app, der understøtter så mange af dine ønsker og behov som muligt.

Rigtig god fornøjelse.

Var denne artikel brugbar?

Vær den første til at give feedback

Forfatter Marc Otto Ørum

Marc Otto Ørum har været ansat hos Financer siden 2021 og bestrider rollen som assisterende landeansvarlig for det danske marked. Han er en certificeret finansiel rådgiver med uddannelse fra Santander og Jyske Finans og har +11 års praktisk erfaring inden for bilbranchen, hvor han har vejledt og rådgivet folk om køb og finansiering. Hans primære fokusområder omfatter artikler om lån, privatøkonomi og kryptovaluta.

Fakta tjekket af Paw Vej
Del på
Read Icon læst 2654 gange

Udforsk vores emner

Du gør en forskel når du bruger Financer  Lær mere