Arbejd hos financer.dk

Karrieremuligheder hos financer.dk

financer.dk er en af verdens førende sammenligningstjenester af finansielle produkter. Vores mål er at hjælpe alle med at tage bedre økonomiske beslutninger. Vores fokus er rettet mod at bygge en forståelig og gennemsigtig prissammenligning af finansielle produkter, samt skrive guider til privatøkonomi af høj kvalitet.

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med et internationalt team af eksperter i et miljø, hvor kerneværdierne er konstant forbedring, mulighed for at arbejde hjemmefra (eller hvor du nu måtte foretrække) med en tidsplan, der passer til dit liv, samt en konkurrencedygtig løn med bonusser, er financer.dk et godt valg for dig.

Vi leder hele tiden efter nye talentfulde individer, som besidder den rette attitude og har en brændende interesse i at lære mere om affiliate marketing og økonomi.

Bliv en del af vores team!

Vores virksomhed er i vækst, og vi leder efter nye medlemmer til vores team.

Over alt andet værdsætter vi individer, som er villige til at udføre det arbejde, der kræves, og som har det rigtige mindset. Når vi siger mindset, mener vi en person, som er villig og i stand til at tage ansvar for deres eget arbejde og være herre over sin egen tidsplan.

Udover dette mindset er følgende færdigheder brugbare:

  • Tekstskriving
  • Affiliate marketing
  • SEO
  • WordPress
  • Programmering / Webudvikling

Hvis ovenstående beskrivelse lyder som dig, så send din ansøgning til dk@financer.dk eller via formularen herunder.